szüreti mulatság

2021.09.12. 18:10

Nagy buli volt Magyarkeszin

Brunner Mónika

Fotó: Kiss Albert

Szüreti Mulatságot tartottak Magyarkeszin szombat délután és este a Szabadidő parkban. A programok között szerepelt a Kisbíró szokásos „évértékelése”, az óvodások, iskolások műsora, a Hagyományőrző Népdalkör műsora, mulatság az Alfa zenekarral, majd vacsora vette kezdetét, aztán Foky mulatós műsorára került sor.

A falunapot már korábban megtartották, hatalmas sikerrel, akkor a környező településekről is nagy számban érkeztek hozzájuk, ismertette lapunknak Kovács Erzsébet polgármester, aki népviseleti ruhában jelent meg a szüreti mulatságon. Hozzátette: úgy látja, hogy az emberek kicsit felszabadultabbak a szigorúbb járványszabályok megszűnése óta.

A szüreti mulatság délutánjára mintegy százan látogattak ki, az esti programokra még több résztvevőt vártak. Este hét órától az Alfa-Kéktó zenekarral bálozhattak a megjelentek. A megye északi-nyugati részén, a Somogy-Tolnai dombság északi részén fekvő település profiljára a hagyományos mezőgazdasági jelleg jellemző, található honlapjukon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában