rekonstrukció

2021.09.23. 10:29

Október végéig ivóvízhiány várható egyes területeken

Hatvan vízhálózati csomópontot építenek át Tamásiban – tájékoztatott honlapján az önkormányzat.

B. M.

Emiatt az érintett csomópontok környezetében el kell zárni az ivóvízvezetékeket a munkafolyamat során. A munkálatokat munkanapokon reggel kilenc órától délután négyig végzik el, előre kidolgozott ütemterv szerint.

Szeptember 24-ig az Üdülő utcában, valamint az ezekhez vezetékkel csatlakozó Völgy, Hóvirág, Tölgyfa és Boróka utcákban vízhiány, illetve víz- zavarosodás várható.

Szeptember 27. és október 1. között a Honvéd utcában, a Kinizsi utcában, a Páva utcában és a Csortos utcában, valamint az ezekhez vezetékkel csatlakozó utcákban, illetve a Hunyadi téren szintén vízhiány, víz- zavarosodás várható.

Ugyanez lesz a helyzet október 4. és 8. között a Csortos utcában, a Vörösmarty utcában és a Csokonai utcában, valamint az ezekhez vezetékkel csatlakozó Tóvölgy, Damjanich, Bercsényi, Aradi és Széchenyi utcákban.

Október 11. és 16. között pedig az Árpád utcában, az Építők útján, a Bajcsy Zsilinszky utcában és a Szabadság utca Ramivótól északra eső területén, – itt október tizennyolcadika és huszonkettedike között is – valamint a Gárdonyi, Bartók Béla, Dencz Ákos utcákban.

Október 25. és 29. között az Eötvös utcában, a Szabadság utcában, az Arany János utcában, a Bezerédj utcában, a Csokonai utcában és a Széchenyi utcákban, a Czuczor Gergely, Tompa Mihály, Deák Ferenc utcákban, valamint a Kossuth téren várható vízhiány, illetve vízzavarosodás.

A város lakóitól azt kérik, hogy a vízhiányos időszakban fokozottan ügyeljenek arra, hogy használat után a vízcsapokat minden esetben elzárják. A munkák további ütemezéséről folyamatos tájékoztatást kaphat a lakosság a polgármesteri hivatalban.

A rekonstrukció ideje alatt felmerülő kényelmetlenségek miatt a lakosság türelmét kéri Tamási város önkormányzata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában