gazdikereső

2021.09.25. 09:30

Sok kutyus és néhány cica álmodik szebb életről a szekszárdi menhelyen

TEOL

Forrás: Facebook

Fotó: Szekszárdi Kutyamenhely

A szekszárdi menhellyel együttműködve, felelős gazdikat keresünk a cikkben, illetve a honlapon fent levő állatoknak. A honlap keresőmotorja segít minden tekintetben kiválasztani a számunkra legjobb paraméterekkel (jól kijön-e kisgyermekkel, más állatokkal, ivartalanítva van-e stb) rendelkező kedvencet.

Az ideális gazdi fiatalos, saját ingatlannal és jövedelemmel rendelkezik. Van ideje minden nap mozogni vagy foglalkozni az új családtaggal.

Ma 10 és 15:30 óra között várják az örökbefogadókat és a segítőket – derül ki Fiáth Szilvia friss bejegyzéséből a menhely közösségi oldalán. A sétáltatásra 10 és 14 óra között van lehetőség. A poszthoz rengeteg fotót is mellékeltek újabb védenceikről.

Sőt, ezen a héten egy elragadó videót is kaptunk a képek mellé.

Mutatunk még néhány fotót a menhely régebbi lakóiról is (a képre kattintva továbbítjuk az eb adatlapjára):

Luck
Alfi (balról, a fekete szőrű)
Romy
Imrus

Még egyszer tehát: szeptember utolsó szombatján 10:00 és 15:30 között várják a felelős, komoly szándékú gazdijelölteket Szekszárdon, a Bogyiszlói út 8. címre. Érdeklődni pedig a [email protected] e-mailen, illetve a +36 20/981-0558-as telefonszámon is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában