adománygyűjtés a menhelyen

2021.10.09. 09:39

Ha nem tud kutyust hazavinni, segítsen neki új lakáshoz jutni

TEOL

Forrás: Facebook

Fotó: Szekszárdi Kutyamenhely

A szekszárdi menhellyel együttműködve, felelős gazdikat keresünk a cikkben, illetve a honlapon fent levő állatoknak. A honlap keresőmotorja segít minden tekintetben kiválasztani a számunkra legjobb paraméterekkel (jól kijön-e kisgyermekkel, más állatokkal, ivartalanítva van-e stb) rendelkező kedvencet.

Az ideális gazdi fiatalos, saját ingatlannal és jövedelemmel rendelkezik. Van ideje minden nap mozogni vagy foglalkozni az új családtaggal.

Ma 10 és 15:30 óra között várják az örökbefogadókat és a segítőket – derül ki Fiáth Szilvia friss bejegyzéséből a menhely közösségi oldalán. A sétáltatásra 10 és 14 óra között van lehetőség. A poszthoz rengeteg fotót is mellékeltek újabb védenceikről.

Mutatunk még néhány fotót a menhely régebbi lakóiról is (a képre kattintva továbbítjuk az eb adatlapjára):

Balu
Kabóca
Káró
Zsuzsi

Még egyszer tehát: szombaton, azaz ma 10:00 és 15:30 óra között várják a felelős, komoly szándékú gazdijelölteket Szekszárdon, a Bogyiszlói út 8. címre. Érdeklődni pedig a [email protected] e-mailen, illetve a +36 20/981-0558-as telefonszámon is lehet.

Most akkor is segíthet azonban a menhely lakóin, ha az Ön helyzete nem engedi meg egy eb örökbefogadását: javíthat a védencek életkörülményein adományozással! Másfél hete hirdettek ugyanis gyűjtési akciót a menhely közösségi oldalán, mivel közeleg a hideg és a most használatban lévő kutyaházak rossz állapotban vannak. A segítségkérést szerencsére már eddig is rengetegen meghallották, s eddigre jócskán meghaladta a négymillió forintot a beérkezett adományok összege. A szombati állás szerint a pénzből 70 kutyus biztosan új házikóhoz juthat, és még nincs vége az akciónak, hiszen összesen 220 eb él a menhelyen, és persze Józsi cica, aki a jelek szerint minden kuckót kipróbál.

Az adománygyűjtési akció aktuális állását a Szekszárdi Kutyamenhely nevű Facebook-oldalon tudja követni, ha pedig hozzájárulna akármilyen apró összeggel, az alábbi módokon utalhat:

Bankszámlaszám: 11746005-20009812

Közlemény: kutyaházrészlet (esetlegesen a választott kutya neve is)

Név: Tolna Megyei Állat- és Természetvédő Alapítvány

Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPV-HU-HB

IBAN el. formátum: HU37117460052000981200000000

Paypal: [email protected]

Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: +36209810558.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában