tévé

2021.10.15. 16:20

Juhász Hajnalka volt a Magánterület főszereplője

Kemény kérdésekkel várta a LIBE bizottságot Juhász Hajnalka, a KDNP alelnöke, aki sok minden más mellett erről is beszélt a Magánterület legújabb, vasárnap esti adásában. A KDNP alelnökéről kiderült az is, rengeteg előítélettel küzd meg nap mint nap, neki viszont csak a férje véleménye számít.

TEOL

Fotó: Hír TV

− A férjem egy igazi hidegvérű angol úrnak a magyar megfelelője, Mr. Darcy-nak hívom, mert teljesen olyan a stílusa és úgy is néz ki, mint Colin Firth. Az egyik karácsonyon odajött hozzám és teljesen egyenletes hangszínnel közölte velem: drágám, a karácsonyfánk eldőlt! – mesélte Juhász Hajnalka.

Egyik példaképe, Margaret Thatcher, mivel szerinte egy nőnek amellett, hogy határozott és felkészült, meg kell őriznie a nőiességét a politikai pályán is. A Magánterület stábjának beszámolt arról is, milyen volt fogadni a LIBE bizottságot, a Parlament Külügyi Bizottságának alelnökeként ugyanis végig jelen volt.

− Azzal kezdték ittlétüket, hogy micsoda ívet szeretnének bejárni Európa jövőjét illetően, én viszont arra kértem őket, ha már Magyarországra jönnek jogállamisági kérdéseket vizsgálni, akkor a hitelesség fogalma mellett se menjenek el – mondta Juhász Hajnalka, majd hozzátette, az a momentumos Donáth Anna, aki „büszkén masírozott a LIBE bizottság első sorában”, az unió saját szabályai szerint biztosan nem vehetett volna részt ebben a „színjátékban”.

Beszélt arról is, hogy a sport számára az abszolút stresszoldás, sokat jár például futni, sőt a futócipőjét minden utazásra elviszi magával. − Ha van egy órám, akkor a várost futva fedezem fel és ez nagyon különleges, amikor olyan helyen járok, ahol még sosem voltam – fogalmazott a KDNP alelnöke.

A Magánterület stábja emellett elkísérhette őt egy fotózásra, illetve a nap végi záró edzésére is, ahol többek között arról beszélt: a boksz számára egyet jelent a feszültség maximális levezetésével. Így este már úgy megy haza, hogy ő a világ legtürelmesebb és legkedvesebb felesége.

A Magánterület következő adásában Vitályos Esztert kíséri végig egy napján Ambrus-Jobbágyi Zsófia. A közelmúltban L. Simon László helyére került országgyűlési képviselő elárulta, igazán szenvedélyes édesanya, aki oroszlánként védi a gyermekeit, kiskora óta vív, de még mindig nem tanult meg veszíteni és a hétköznapjait igen magas amplitúdóval éli, aminek olykor negatív következményei is vannak. Magánterület vasárnap este 19:00 órakor a Hír TV-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában