Bursa Hungarica

2021.10.17. 08:00

Kétmillió forintból támogatják a tanulókat Tamásiban

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kétmillió forint támogatást biztosít a tamási önkormányzat a költségvetéséből a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására.

Az önkormányzat ugyanis csatlakozott a jövő évi Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjrendszerhez, amelyet az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő hirdetett meg.

A pályázati kiírás és a kapcsolódó dokumentumok kormányzati oldalról tölthetők le. Regisztrálni is szükséges az Eper-Bursa rendszerben, valamint a pályázat csak a kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együttesen érvényes. Részletes leírásért IDE kattintson!

A pályázat benyújtása az idei év november ötödikéig lehetséges a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási idejében hétfőn és csütörtökön, előre egyeztetett időpontban.

Az önkormányzat kéri, hogy egy háztartásból egy fő intézze a saját, vagy hozzátartozója felsőoktatási ösztöndíjpályázati ügyét.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában