visszajelzések

2021.11.23. 19:00

Elektromos autóbuszt tesztelnek Pakson

TEOL

November 22-én kezdődött annak az Ikarus 120e típusú, teljesen elektromos meghajtású autóbusznak a tesztje, amelyet a magyar gyártó a Paksi Közlekedési Kft.-vel (PKK) létrejött megállapodás keretében kipróbálás céljából biztosított az atomvárosi cég számára.

A teszt célja az, hogy megismerjék a gépjárművet, mint a jövőben tervezett flottabővítés egyik lehetséges típusát, amennyiben az a valós forgalmi körülmények között az igényeknek megfelelően teljesít. Egy, a gyártó által tartott oktatást követően előbb „házon belül” tesztelik az autóbuszt, majd – várhatóan már e hét során – üzembe is állítják Pakson.

A PKK örömmel fogadja majd az utasok véleményét és észrevételeit a járművel kapcsolatban a www.paksbusz.hu/kapcsolat oldalon található, Ikarus jármű véleményezése űrlap tárgy választásával juttathatnak el a társasághoz. Az észrevételeket összegyűjtik, a típusválasztás során figyelembe veszik, és anonim módon a gyártóval is megosztják, amennyiben ez szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában