kinevezés

2021.11.02. 15:47

Új elnök vezeti a Dombóvári Járásbíróságot

Dr. Szelecki Rita bírót nevezte ki november 1-től a Dombóvári Járásbíróság új elnökévé a dr. Csullag Józsefné, a Szekszárdi Törvényszék elnöke.

Ihárosi Ibolya

Forrás: Shutterstock

Dr. Szelecki Rita a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának elvégzése után 2004-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ezt követően ügyvédjelölt volt Budapesten, majd ügyvédként dolgozott ugyanott két évig.

2010-től bírósági titkárként tevékenykedett a Dombóvári Járásbíróságon büntető- és szabálysértési ügyszakban. 2011-ben nevezték ki a Dombóvári Járásbíróságra büntető ügyszakos bíróvá. Kirendelt bíróként részt vett a Bonyhádi Járásbíróság, a Tamási Járásbíróság és a Szekszárdi Törvényszék munkájában is. Eközben a Szegedi Tudományegyetemen adatvédelmi szakjogász végzettséget is szerzett.

Kinevezése hat évre szól 2027. október 31. napjáig – tájékoztatta portálunkat dr. Kovács Ildikó, a a Szekszárdi Törvényszék sajtószóvivője.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában