Ünnep

2021.12.24. 16:00

Boldog karácsonyt kívánunk Olvasóinknak!

Délelőtt még volt lehetőség az utolsó ajándékok beszerzésére, mostanra viszont hagyjuk, hogy elcsendesedjen körülöttünk a világ. A karácsonyfa alatt, az ünnepi asztalnál bizony van mit átgondolni 2021 eseményeiből, rendkívüli hagyatékából. A Tolnai Népújság és a teol.hu valamennyi munkatársa ezúton kíván biztonságban eltöltött boldog karácsonyt minden olvasójának.

TEOL.hu

Boldog karácsonyt! (Fotó: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

Délelőtt lezárult az utolsó roham a karácsonyi ajándékok beszerzésére, napközben pedig már a legtöbben az ünnepi szenteste nyugodt családi előkészületeinek, a vacsorakészítésnek, a fenyőfa feldíszítésének adták át magukat.

Online szerkesztőségünk tagjai is családi körben töltik az ünnepet, ezért némileg lelassul majd az év közben már jól megszokott pezsgés hírportálunkon. Ez nem azt jelenti, hogy ne szolgálnánk friss hírekkel olvasóink számára, hiszen ügyeletes hírszerkesztőink révén ezen időszak alatt is kiemelt figyelmet fordítunk a színvonalas tájékoztatásra.

Kívánunk mindenkinek békés, örömteli ünnepet, ám ha mégis beütne a baj a családban, vagy segítség kell bárkinek, akkor erre a linkre kattintva találja meg az orvosi ügyeleteket, ügyeletes gyógyszertárak.

Áldott karácsonyt mindenkinek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában