online program

2021.12.03. 12:33

Idén is ajándékot ad a POP Mikulás

Sz. Á.

Fotó: Beküldött kép

Immár huszonnegyedik alkalommal rendezi meg Kindl Gábor és Szél Móni a POP Mikulás az elfogadásért elnevezésű programot. A Pixel TV eseménye a koronavírus-világjárvány miatt – akárcsak tavaly – idén is a virtuális térbe helyeződik át. Ám ebben a közegben is lesznek közreműködők és természetesen az ajándékozás sem marad el.

A POP Mikulás, miképpen a korábbi években, úgy idén is az Értelmi Fejlődésükben Akadályozottak Tolna Megyei Közhasznú Szervezetéhez – hagyományos rövidítéssel: ÉFOÉSZ – érkezik teli zsákkal. A rendezvény több helyszínen zajlik, mindenütt kapcsolattartók – moderátorok – segédkeznek, internettel, kivetítéssel és az ajándékok szétosztásával. A hatvanperces online program december 3-án, pénteken, 14 órakor kezdődik " target="_blank" rel="noopener noreferrer">itt.

– Várhatóan felejthetetlen délutánt tölthetünk így el, együtt a fogyatékkal élők és magukat épnek vallók, az elfogadás jegyében – nyilatkozták lapunknak a szervezők, akik ezúton is köszönik az értékes segítséget a közreműködőknek és a támogatóknak. Sz. Á.

Borítóképünkön: Tavaly is a virtuális térben zajlott az esemény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában