Ajándék

2021.12.21. 15:29

Karácsonyi csomaggal lepte meg a város a 80 év feletti szépkorúakat

Bori néni is örömmel fogadta az ajándékot Szabó Tibortól (A szerző felvétele)

Nagyon figyelmesek, hogy ránk, idősekre is gondolnak az ünnepek előtt, köszönöm szépen az ajándékot! – mondta Horváth Béláné, amikor átvette a karácsonyi csomagot Szabó Tibor önkormányzati képviselőtől, Bonyhád alpolgármesterétől. Bori néni is azon 660, 80 év feletti szépkorú egyike, akiket a város karácsonyi csomaggal ajándékozott meg.

 – Ebben aztán jó sok minden van – tette hozzá a 99. életévében járó, jó egészségnek és szellemi frissességnek örvendő idős hölgy, amikor megnézte, hogy mivel lepte meg a bonyhádi önkormányzat. Bori néni azt is megosztotta az alpolgármesterrel, hogy ő tartja rendben otthon a kertet, és alig várja, hogy a tél elmúltával ismét kizöldüljenek a virágok. 

Ehhez és a mindennapokhoz is jó erőt, egészséget kívánt a nyugdíjas hölgynek Szabó Tibor, aki – a többi képviselőtársával egyetemben – valamennyi 80 év feletti szépkorút felkereste az ünnepek előtt. Az önkormányzat kérését tolmácsolva ezúton is jelezte: aki esetleg nem kapta meg az ajándékát, értesítse a hivatal munkatársait, hogy pótolhassák azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában