Egészségügy

2022.01.10. 12:30

Változások várhatók a betegellátásban

Máté Szabolcs polgármester közösségi oldalán jelentette be a Hőgyészen történt betegellátással kapcsolatos változásokat.

B. M.

Képünk illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Fotó: Shutterstock

Február elsejétől dr. Sásdi Zsuzsanna látja el a háziorvosi teendőket helyettesítő orvosként. Rendelési időben csak sürgős esetben lehet hívni a megadott számon. Rendelésre bejelentkezéshez, recept­írás kéréséhez a rendelőket szükséges hívni. Minden nap délelőtt tizenegy órától várják a hívásokat.

A rendelési idő egyébként az 1. számú körzetben hétfőn délután három és fél öt között, kedden délután négytől hatig, szerdán délután négy és öt óra között, csütörtökön délután négy és hat óra között, pénteken pedig déltől délután egy óráig tart. A rendelési idő a 2. számú körzetben hétfő délután fél öttől hatig, kedd délután kettőtől négyig, szerdán délután öt órától hatig, csütörtökön délután fél kettőtől négy óráig, pénteken délután egytől két óráig tart.

A rendelkezésre állási idő: hétfőtől péntekig reggel nyolc óra és délután négy óra között van, tehát a helyettesítő orvost ekkor lehet hívni fekvőbeteghez vagy olyan egészségügyi probléma esetén, amellyel a beteg nem tud bemenni a rendelőbe. A polgármester arra kér mindenkit, hogy sürgős esetekben a mentőt hívják, hiszen Hőgyészen mentőállomás üzemel, állandó ügyeletet tart egészségügyi szakszemélyzettel, valamint működik a kistérségi orvosi ügyelet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában