Jótékonysági mérkőzés

2022.03.16. 18:59

A váraljai lakástűz károsultjain segít a példaértékű összefogás

A Nagymányoki Sportegyesület és a Magyar Művész Válogatott egymás elleni jótékonysági mérkőzésén a példaértékű összefogásnak hála, több mint félmillió forint gyűlt össze a váraljai lakástűz károsultjai részére.

F. E. B.

Fotó: Makovics Kornél

A nemes ügynek még az időjárás is kedvezett, rengetegen kilátogatott a gálamérkőzésre.  Meglepetésjátékosok is érkeztek a barátságos meccsre: Rácz Jenő Michelin-csillagos séf kabátja helyett válogatott mezt húzott, Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző pedig az összecsapás erejéig futballcipőre cserélte felszerelését.  A nézőket szórakoztatta a pályán az egyik kereskedelmi csatorna sorozatából ismert Kamarás Norbert is, akit elkísért kedvese is. 

 

– Barátságos és nagyon jó hangulatú volt a mérkőzés. Izgalmas volt a játék, ugyanakkor nagyon sportszerűek voltak a játékosok. Nem unatkoztak a nézők, záporoztak a gólok, a felek pedig „kiegyeztek” a 7–7-es döntetlenben. Gyerekekkel együtt közel nyolcszázan látogattak ki a pályára, így összesen majdnem hatszázezer forintot gyűjtöttünk össze a váraljai lakástűz károsultjai részére, amit a helyszínen át is adtunk nekik – mondta el Kovács Kornél, a Nagymányoki Sportegyesület elnökhelyettese. 

A mérkőzést követően tombolasorsolás és szelfifotó-vadászat vette kezdetét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában