Sajtótájékoztató

2022.03.22. 16:15

Hangversennyel köszöntik a szépkorúakat Szekszárdon

A Szekszárdon élő szépkorúakat köszönti a város, pótolva a koronavírus okozta járvány miatt tavaly elmaradt ünnepet. Erről tartott sajtótájékoztatót ma délután a szekszárdi nyugdíjas klubok, egyesületek vezetőinek részvételével Gyurkovics János alpolgármester.

Szepesi László

Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere Archív fotó: Mártonfai Dénes

A Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében március 30-án, szerdán délelőtt tizenegy, illetve délután kettő órakor kezdődő ünnepségen, s az azt követő beszélgetésen, köszöntik a 65 évnél idősebb szekszárdi polgárokat, a színházteremben egy nagyon szép hangversennyel, majd a márványteremben fogadással. 


Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész és vendégei adnak koncertet, vélhetően, mint az előző hasonló ünnepen is, telt ház előtt. A teremben 570-en férnek el, ezért van két hangverseny, amely ingyenes, de március 28-ig regisztrálni kell. Ezt megtehetik telefonon a szekszárdi 504 123-as számon, illetve interneten a [email protected] címen. A jelentkezőknek a nevét és, hogy a délelőtti, vagy a délutáni ünnepségre jön, valamint, mert azonos névvel több szépkorú is él Szekszárdon, a lakcímét kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában