Celebfigyelő

2022.03.27. 12:22

Így posztoltak a héten a Tolna megyei hírességek

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A szekszárdi műsorvezető, modell és influenszer, Budavári Fülöp múlt héten Pikachunak öltözött, ezúttal pedig Joker-jelmezben pózol, dögös Hófehérkével az oldalán.

 

 

Studer Zsuzsa nagyon várta már a jó időt, hogy vasparipa nyergébe pattanhasson. Az NB I-es amatőr bajnokságban szereplő Atomerőmű KSC Szekszárd edzője egy fotóval bizonyítja, hogy itt a szezonja a motorozásnak.

 

 

Újabb vadítóan szexi fotókkal jelentkezett Halmai Petra. A dombóvári származású úszóolimpikon kettőt is közzétett a képekből, rajongói legnagyobb örömére.

 

 

Korábbi Tündérszépünk, a szekszárdi Száraz Hanna, valamint Tóth Kiara és Kántor Kamilla alkotta trió, vagyis a The Harmonies egy tavalyi tehetségkutató show során vált országosan ismertté. A héten pedig végre megjelent első szerzeményük is, Nincs határ címmel. A dal pedig kiválóan kezdett, hiszen kevesebb mint három nap alatt tízezres nézettséget produkált az együttes Youtube-csatornáján.

 

Alább Ön is meghallgathatja:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában