Magyar falu program

2022.03.08. 21:05

Közel négymilliárd forint támogatás érkezett

Tartalmasan telt a keddi nap is Potápi Árpád János számára.

V. B.

Nőnap alkalmából virággal kedveskedett a hölgyeknek Potápi Árpád János a szakadáti lakossági fórumon (Fotó: Makovics Kornél)

A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a bonyhádi-dombóvári térség országgyűlési képviselője elsőként Újiregre látogatott, hogy egyeztessen Pethes József polgármesterrel és Mózsa Szabina közösségszervezővel a település aktuális pályázatairól, eddig elért eredményeiről és a fejlesztési elképzelésekről. Pethes József megköszönte az országgyűlési képviselő eddigi segítségét, mint fogalmazott: nagy sikereket értek el az elmúlt időszakban, nagyrészt a Magyar Falu Programban (MFP). 

Ugyancsak a MFP nyújtotta támogatás volt a központi témája a szakadáti lakossági fórumnak, amelyen Laszk Gábor polgármester meghívására vett részt az államtitkár. Megtelt érdeklődőkkel a helyi művelődési ház. Potápi Árpád János elmondta, közel négymilliárd forint támogatás érkezett a választókörzetbe a 2019-ben indult MFP-on keresztül, amely 56 település fejlődését tette lehetővé, így Szakadátét is.

Itt, majd Bonyhádon a városi programon is köszöntötte a hölgyeket a művelődési központban, ahol szintén telt ház várta az országgyűlési képviselőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában