Gaming Expo

2022.03.05. 09:30

Minden, ami e-sport: országos gaming roadshow érkezik Szekszárdra!

Egy időben, egy helyszínen minden, ami e-sport: amatőr játékosoknak, versenyzőknek, a kikapcsolódásra és a gaminggel, e-sporttal megismerkedni vágyó látogatóknak. Most vasárnap, a szekszárdi sportcsarnokban!

T. N.

Fotó: Nagy Norbert/MW

Fotó: Nagy Norbert

Február 18 és április 2 között Magyarország nagyvárosaiban a technológiai újdonságok és az aktuális trendek ezúttal egy egyedülálló programsorozat keretében bárki számára elérhető közelségbe kerülnek.

Szekszárdra, egészen pontosan a városi sportcsarnokba (cím: Szekszárd, Keselyűsi út 3, 7100) most vasárnap érkezik Gaming Expo (OGEX 2022) az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken kerül megrendezésre. A gaming roadshow lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy kipróbálja magát a különböző videójátékokban, társasjátékokban, videó játékos kompetencia felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban. További információ az OGEX hivatalos honlapján található. 

Hogy mire is lehet számítani, arról testvérlapunk, a FEOL.hu képsorozata árulkodik, mely a rendezvénysorozat székesfehérvári állomás készült nemrégiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában