Moziajánló

2022.04.17. 18:10

Ezeket a filmeket vetítik a megyei mozik

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a következő napokban Tolna megye mozijai, hátha találsz valamit, ami Neked is tetszik.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Nyuszi suli - A húsvét mentőakció (6)
animációs-kalandfilm, 77 perc
szereplők:  Friedrich von Thun, Senta Berger, Jule Böwe
Rendező: Ute von Münchow-Pohl

Hivatalos tartalom: A nyuszi suliban a húsvétvárás és a varázslatos aranytojás általi új "mesternyúl" kinevezése zajlik. A mesternyulak védik a húsvéti nyuszikat, nekik köszönhetik a gyerekek a húsvéti tojást. A jelöltek között van Max is, a vagány, nagyvárosi nyuszi, aki nem igazán érzi, mekkora felelősséggel is jár ez a kitüntetett szerep. Amikor a ravaszdi rókák megint a bele akarnak rondítani a húsvéti ünneplésbe, Max bizonyíthatja, hogy felnőtt a feladathoz.

Megtekinthető:
Szekszárd - április 18-19. - 15:00 óra
Paks - április 19. - 13:15 óra; április 20. - 10:00 óra

Sonic, a sündisznó 2 (12)
kalandfilm, 120 perc
Szereplők: Jim Carrey, Idris Elba, James Marsden
Rendező: Jeff Fowler

Hivatalos tartalom: A világ kedvenc kék sündisznója visszatér a kalandok következő szintjére a SONIC A SÜNDISZNÓ 2-ben. Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne...

Megtekinthető:
Szekszárd - ápr. 19-20. - 17:00 óra
Paks - ápr. 19 és 23. - 10:00 óra; ápr. 20. - 12:30 óra; ápr. 21. - 14:40 óra; ápr. 22. - 15:10 óra
Bölcske - ápr. 22-24. - 16:00 óra

Rohammentő (18)
akció, bűnügyi, thriller, 136 perc
Szereplők: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza González
Rendező: Michael Bay

Hivatalos tartalom: Los Angeles utcáin egy nap leforgása alatt három élet örökre megváltozik. Michael Bay nyaktörő iramú új thrillerében a sokszorosan kitüntetett veterán Will Sharpnak (az Emmy-díjas Yahya Abdul-Mateen II, Kampókéz, Mátrix: Feltámadások) sürgősen pénzre van szüksége, hogy fedezze felesége kórházi számláit, és attól kér segítséget, akitől jól tudja, hogy nem kéne - az örökbefogadott fivérétől, Dannytől (az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal, Zodiákus, Pókember: Idegenben).

Megtekinthető:
Szekszárd - ápr. 18-20. - 19:30
Paks - ápr. 19-20. - 17:15 óra; ápr. 23. - 14:25 óra; ápr. 24. - 14:55 óra

Legendás állatok - Dumbledore titkai (12)
amerikai fantasy, 143 perc
Szereplők: Jude Law, Mads Mikkelsen, Eddie Redmayne, Ezra Miller
Rendező:David Yates

Hivatalos tartalom: A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

A mágikus világ elképesztő népszerűségű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen: J.K. Rowling ezúttal is feledhetetlenül mesés, varázslatos történetet és különleges karaktereket teremtett –a szemkápráztatóan látványos filmhez.

Megtekinthető:
Szekszárd - ápr. 21-27. - 17:00
Paks - ápr. 19-20. és 22. - 20:00 óra; ápr. 21. és 23. - 17:10 óra

Arany (16)
ausztrál thriller, 97 perc
Szereplők:  Zac Efron, Anthony Hayes, Susie Porter
Rendező: Anthony Hayes

Hivatalos tartalom: Két utazó valószínűleg a valaha talált legnagyobb aranyrögbe botlik a sivatag közepén. A mozdíthatatlan rög felbecsülhetetlen értékkel kecsegtet, azonban megfelelő felszerelés és gépek nélkül nem tudják kiemelni a földből. Míg egyikük útnak indul, hogy meghozza a szükséges eszközöket, a másik férfi az arany mellett marad, és – dacolva a zord sivatagi klímával, a rá leselkedő farkasokkal valamint azon kétségeivel, hogy esetleg sorsára hagyták – várja a segítséget, ami talán sosem érkezik meg.

Megtekinthető:
Szekszárd - ápr. 21-27. - 20:00

Katonafeleségek (12) - feliratos
dráma, musical, vígjáték 112 perc 
Szereplők: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Emma Lowndes, Greg Wise
Rendező: Peter Cattaneo

Hivatalos tartalom: A katonafeleségek kórusainak világszintű jelensége által ihletett filmben miközben párjaik Afganisztánban teljesítenek szolgálatot, az itthon őket hazaváró nők egy csoportja kórust alapít. Kezdetben nehezen jönnek ki egymással, de ahogy szép lassan baráti kötelékek szövődnek közöttük, a zene és a nevetés megváltoztatja az életüket: nemcsak segítenek egymásnak legyőzni a szeretteik elvesztésétől való félelmeiket, de egy médiaszenzáció középpontjában találják magát.

Megtekinthető:
Bölcske - ápr. 22-24. - 18:00 óra

MORBIUS (16)
akció-horror, 108 perc
Szereplők: Jared Leto, Michael Keaton, Matt Smith, Tyrese Gibson
Rendező: Daniel Espinosa

Hivatalos tartalom: Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg. Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja. És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes… és vérre szomjazik. A Marvel-képregény egyik sötét hőse, Morbius, Pókember egyik régi ellenfele rémisztő története egy látványos, nagy költségvetésű filmben kel új életre, és az egykori Joker, Jared Leto játssza!

Megtekinthető:
Paks - ápr. 19 - 20. - 15:00 óra
Bölcske - ápr. 22 - 24. 20:30 óra

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában