Utolsó simítások

2022.05.01. 18:10

A beruházás révén tovább erősödhet az ipar

„Köszönjük a támogatást, nagy segítséget jelent egyesületünk számára!” – mondta Karl Béla szombaton annak apropóján, hogy a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat révén az általa vezetett Nagymányoki Lőegylet új kisbusszal gazdagodott. 

V. B.

Potápi Árpád János (balra) és Karl Béla a barnamezős fejlesztésnek köszönhetően beszerzett munkagépeknél (Fotó: Makovics Kornél)

Nagymányok polgármestere Potápi Árpád Jánosnak, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárának, a térség országgyűlési képviselőjének mondott köszönetet a városi előmajális programon, amelynek részként adták át közösen a használt, de az egyesület számára az újdonság erejével ható járművet.

Ezt követően ellátogattak a város egyik legjelentősebb beruházásához, amelynél már csak az utolsó simítások vannak hátra. Mint az a területen tartott sajtótájékoztatón is elhangzott: a barnamezős beruházásra 415 millió forint támogatást nyert a város önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A projekt kiválóan illeszkedik a városban több éve zajló iparfejlesztéshez, továbbá új lehetőségeket teremt a helyi és a környékbeli vállalkozások számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában