A Város Napja Kulturális Kavalkád

2022.05.21. 15:00

Szombat este a Halott Pénz mozgatja meg a paksiakat

Szombaton folytatódott „A Város Napja Kulturális Kavalkád” elnevezésű programsorozat Pakson, az Atom téren.

Brunner M.

Fotó: Mártonfai Dénes

Szabó Péter polgármester délelőtt mondott beszédében köszöntötte a most már hagyományosnak mondható város napja rendezvény vendégeit. Külön szeretettel üdvözölte a város önkormányzata és minden polgára nevében testvérvárosaik, a szerbiai Zenta és németországi Reichertshofen polgármestereit és a delegációk tagjait.

– Bár a vírus szinte egészen visszavonult, de életünk mégsem lett könnyebb, hiszen oly sok kihívással szembesülünk mindennap. Ezért is szép és felemelő, hogy amikor beköszönt a tavaszi jó idő, mi paksiak összejövünk, hogy a minden korosztályt kiszolgáló programok, a közös beszélgetések, vagy éppen a felvonulás által megmutassuk értékeinket, gazdagságunkat, az összetartozás örömét – hangsúlyozta beszédében Szabó Péter polgármester.

A szombati nap színpadi produkciókkal folytatódik, fél kettőkor kihirdetik a halászléfőző verseny eredményét. A moziban 16 órától ingyenes filmvetítések kezdődnek, este pedig fellép a Csillag Show Tánc Egyesület, a Paks Városi Vegyes Kar, a Tűzvirág Táncegyüttes és a Zombi Time. A Csengey parkolójában felállított nagyszínpadon este kilenc órától a Halott Pénz ad élő koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában