Testképzavar

2022.07.19. 09:30

„Láthatatlan” masszázst kaphatnak a szégyenlősök

S. B. M.

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Az „Egy cipőben járunk!’ adománybolt új célt tűzött ki. Keszthelyi Krisztina, a Hátrányos Helyzetűekért Alapítvány elnöke elmondta, hogy elsősorban szégyenlős vagy testképzavarral élő embertársaiknak szeretnének kedvezni azzal, hogy a nekik megfelelő fényviszonyok mellett, akár vaksötétben élvezhessék a szakmailag magasan képzett masszőr keze által nyújtott frissítő-kondícionáló masszázst. 

– Ezzel egy időben álláskereső vak embertársainknak pedig olyan értékes munkavégzés lehetőségét teremtjük meg, amelyben kiteljesedhetnek. Ezzel mindkét fél jól jár, ezért nagyon szeretnénk megvalósítani a tervünket, amelyhez kérjük embertársaink segítségét is – mondta az alapítvány elnöke. 

A berendezések beszerzése és a dologi kiadások mellett ugyanis az adománybolt melletti helyiséget fel kellene újítani, hiszen az most nagyon rossz állapotban van. Az egyik nagy­áruház, amely az adományboltot is támogatja, zsetongyűjtést szervez.

– Ez egy országos akció, de a pályázókat körzetekre osztották, így mindenki a saját közösségében küzdhet a szavazatokért. Nagyon boldogok vagyunk, hiszen projektünk annyira tetszett a pályázat kiíróinak, hogy egy különdíjban is részesültünk, amely ugyan szép summa, de a fent említett okok miatt még nem elegendő a projekt megvalósítására – tette hozzá Keszthelyi Krisztina.

Megyénkben Szekszárdon, Bonyhádon és Pakson van lehetőség zsetonnal voksolni. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az áruházban vásárlók a kasszánál fizetéskor kapnak egy zsetont, melyet a kihelyezett gyűjtőponton a támogatni kívánt projekt dobozába kell bedobni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában