Kincses Kamra

2022.07.13. 19:10

A megye kincseiből kapnak a rászorulók

Jó helyre kerülnek a megye különböző közösségeiből érkezett kincsek, amelyeket a Vár a megye – Tolna Megyei Értékek Napján felállított Kincses Kamra polcaira helyeztek – osztotta meg a közösségi portálon a megyei önkormányzat.

TN

Jó helyre kerülnek a megye különböző közösségeiből érkezett kincsek (Fotó: TMÖ/Facebook)

Kajos Nikolettnek, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Tolna Megyei Kirendeltsége igazgatójának Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke adta át a főként helyi termékekből – mézből, lekvárokból, mézeskalácsból –álló csomagot.  Idén hagyományteremtő céllal hozták létre a Megyei Kincses Kamrát, amelyet a Tolna Megyei Értékek Napján állítottak fel a megyei önkormányzat standja előtt. 

Kajos Nikolett és Fehérvári Tamás az adománnyal (Fotó: TMÖ)

Úgy gondolták, itt az ideje, hogy a Tolna Megyei Értéktár ne csupán egy lajstrom legyen, ezért felkérték a résztvevő településeket, segítsenek feltölteni a kamra polcait. A Megyei Kincses Kamra így megtelt a közösségek azon értékeivel, amelyekre joggal vagyunk büszkék. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában