Barsi Balázs atya Sióagárdon

2022.07.08. 09:30

Elvonul, feltöltődik, de misét is celebrál

Az ismert ferences szerzetes és pap, Barsi Balázs a korábbi évekhez hasonlóan szülőfalujában tölti nyári szabadságát július 8. és augusztus 5. között.

S. B. M.

Barsi Balázs atya újra Sióagárdon tölt pár hetet (Fotó: WG)

Ahogyan korábban, úgy most is tart nyilvános miséket és elmélkedéseket, ezért az alábbi programlehetőséget kínálja a híveknek. Minden vasárnap a sióagárdi templomban délelőtt tíz órakor szentmisét tart, majd július 24-én reggel nyolc órakor Kakasdon a Szent Anna napi búcsú szentmiséjét celebrálja.

Július 11-15 között nyári lelkigyakorlatra invitálja az érdeklődőket, mely a minden este 7 órakor kezdődő szentmisét és az azt követő elmélkedést foglalja magába. Az elmélkedések a Sióagárdi TV YouTube csatornáján követhetők. Ezen felül rövidebb elmélkedéseket július 18. és 30. között tart majd az esti szentmiséken.

Barsi Balázs atya kérése, hogy az előre meghirdetett programokon kívül ne keressék és ne hívják, mert ez számára az elvonulás és a csendes feltöltődés időszaka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában