Falunap

2022.07.09. 18:10

Közösségépítő programokkal várják a családokat és baráti társaságokat

Igazán tartalmas az idei aparhanti falunap. Bográcsos ételek finom illata szállt egész nap a levegőben, de nemcsak főzőversenyt szerveztek, a szórakozásra is nagy hangsúlyt fektettek. Minigolffal, ugrálóvárral, zenés és kulturális műsorokkal várták egész nap az érdeklődőket.

Farkas Eszter

Közösségépítő programokkal várják a családokat és baráti társaságokat (Fotó: M. D.)

A délután folyamán Kalap Jakab bábkoncertjével örvendeztette meg a családokat. Ugyanis nem csak a gyerekek, de a szülők körében is nagy sikert arattak a zenész különlegesen előadott saját dalai. A humoros produkciót követően a kulturális programok kerülnek főszerepbe a Német Nemzetiségi Önkormányzat jóvoltából. 

Német dalokat ad elő a Bonyhádi Német Nemzetiségi Énnekkar, Köhlerné Koch Ilona vezetésével fellép a bonyhádi Kränzlein tánccsoport és Herger Tamás vezetésével a Véméndi Német Nemzetiségi Férfikórus.

Dávid Tímea, a település polgármestere elmondta rendkívül fontos számára a közösségépítés, ezért a nemzetiségi önkormányzatokat is minden alkalommal felkérik a közösségi programok szervezésére. A délután folyamán koncertet ad a Tolna megyei testvérpár is, Sárközi Norbert és Sárközi Sándor, azaz az SND zenekar. 

Az este sztárvendége Vastag Tamás lesz zenekarával. Este nyolckor bál veszi kezdetét, ahol a jó hangulatról a Diamant Kapelle Zenekara gondoskodik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában