Rendezvény

2022.08.01. 16:20

Új fesztivál született

Parti Fesztivál néven kétnapos programot szerveztek Dunaföldváron, ahol a szervezők a nagyszínpad mellett egy chill out színpaddal várták a fesztiválozókat, ahol különböző dj-k váltották egymást.

Gazsó Rita

Tömeg bulizott és énekelt a fesztivál fellépőivel együtt (Fotó: duol.hu)

Már a rendezvény első napján, péntek este megtelt a Stefánia állóhajóval szemközti parkban felépített nagyszínpad környéke. Az estét és egyben a fesztivált a Sincrane and DJ Kriss Moonlight Production nyitotta meg, akik háromszor is színpadra léptek az este folyamán. Őket követte a BSW, hazánk egyik legnagyobb rap zenekara, majd az ország egyik legnevesebb dj-je, Sterbinszky szórakoztatta a közönséget lányával, MYNEA-val.

A szombati program némileg korábban indult a paksi illetőségű Origamies zenekarral, akiket Rauol és Tirpa követett a színpadon. Az est sztárja a Valmar zenekar volt, akiknek az idei nyár slágerét, az Úristent is köszönhetjük. Az utolsó koncertet a nagyszínpadon a FIÚK adták, a fesztivál zárásként pedig DJ Fekete Gábor, Dj B-Side szolgáltatta a "talpalávalót".

Az esemény sikere a szervezők minden várakozását felülmúlta, hiszen a megcélzott tizenöttől harmincévesig terjedő korosztály mellett a jóval idősebbeket is meg tudták szólítani. Az ötletgazda Kiss Lajos Csaba a helyi önkormányzat oktatási, kulturális, egészségügyi, szociális, ifjúsági és sportbizottság vezetője volt, aki a DUOL-nak elmondta: a rendezvénnyel régi hiányt pótoltak. – Nyáron lassan minden a fesztiválokról szól országszerte, de sajnos nem minden dunaföldvári fiatal juthat el a távolabbi helyszínekre. Ezért mi is létrehoztunk egyet – fogalmazott és jelezte, kedvet kaptak a folytatáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában