Illyés Gyula Könyvtár

2022.09.26. 13:30

Minden eddiginél több gyereket emeltek a magasba

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom immár ötödször rendezett országos gyerekemelést, melynek célja felhívni a figyelmet a családalapítás és gyermekvállalás fontosságára.

Farkas Eszter

Fotó: Makovics Kornél

A rendezvényt a családi napok keretében szervezték meg harmincöt településen köztük Szekszárdon, a Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtárban. A városban minden eddiginél több gyermeket emeltek a magasba, pontban tizenegy órakor. A napot Grász-Szily Boglárka és Szabó-Beck Angéla közös ringató foglalkozásával kezdték meg.

– Nagyon jó hangulatban telt a foglalkozás, a hétvégi időpontnak köszönhetően nemcsak az anyukák, de a családtagok, így a nagyszülők és kistestvérek is részt vehettek a programokon. Az apukákról nem is beszélve, akik nagyon aktívan szerepeltek a ringatón – tájékoztatta lapunkat Grász-Szily Boglárka, majd hozzátette: minden eddiginél többen vettek részt a programokon, ami több mint harmincöt családot jelentett. A délelőtt folyamán koncertet adott Mihályi Réka a Masni és Pocó gyermekzenekarral, a kicsiket arcfestéssel és lufihajtogatással várták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában