Előadás

2022.11.10. 18:10

A TEOL.hu viszi házhoz a hírt

A Tolnai Népújsággal és a TEOL.hu-val ismerkedtek a diákok a Pályaorientációs Nap keretében a Garay János Általános Iskolában.

TEOL

Rónai Gábor, lapunk újságírója vezette be a fiatalokat az újságírás világába (Fotó: M. K.)

A napilapkészítés és az internetes újságírás világába Rónai Gábor, lapunk újságírója vezette be a fiatalokat, akik érdeklődve hallhatták az előadást arról, hogy miként áll össze egy tizenhat oldalas napilap a reggeli lapindító értekezlettől az oldalak nyomdába kerüléséig.

A nyolcadik osztályosok közül sokan hallottak a Tolnai Népújságról, akadt köztük néhány, aki olvassa is a napilapot, elsősorban akkor, amikor a nagyszülőkhöz látogat, s olyan is, aki időnként meg is vásárolja, hogy a róla szóló cikkeket emlékbe eltegye.

A TEOL.hu-t napi szinten olvassák, elsősorban a közösségi oldalon keresztül, leginkább a bűnügyi és a bulvárhíreket keresik. Mint mondták, szüleik is internetes oldalunkat böngészve szerzik be a napi információkat, tőlük, illetve egymástól értesülnek arról, hogy mit érdemes követni a Facebook-on. 

Amúgy a Tik-Tok a nagy kedvenc, sokan komoly követőtáborral bírnak itt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában