Választás

2022.11.13. 12:11

Hat órája tart a szavazás Szekszárdon

TEOL

Szollár Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje a Mérey utcai óvodában adta le szavazatát (Fotó: Mártonfai Dénes)

Időközi önkormányzati képviselő választást tartanak ma Szekszárdon. A 4-es számú egyéni választókerület képviselői posztjáért három jelölt várja a körzet 2745 választásra jogosult lakosának szavazatát. A Nemzeti Választási Iroda tájékoztatása szerint az érintett választópolgárok lakhelyük szerint öt helyszínen voksolhatnak: a Babits iskolában 472, a Mérey utcai óvodában 804, míg a Bezerédj szakiskolában működő 13-as szavazókörben 482, a 14-esben 460, a 15-ösben pedig 527 választásra jogosult szerepel a névjegyzékben.

A választás első hat órájában rendkívüli eseményről nem érkezett információ, a szavazás rendben zajlik. A mozgóurnás szavazás iránti kérelem utolsó határideje ma délben lejárt, ezért már csak személyesen szavazhatnak a szekszárdiak - a COVID veszélyhelyzet idején megszokottól eltérően - csak érvényes személyazonosító okmány és lakcímkártya bemutatásával egészen 19 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában