Kikapcsolódás

2022.11.06. 20:51

Hatalmas sikert aratott az első teveli Halloween Fesztivál

Ahogy arról már korábban is írtunk idén rendezték meg Tevelen az első Halloween Fesztivált, melynek során az érdeklődők megtekinthették a helyi pincészeteket, valamint az általuk szervezett programokon – a két pince közötti falusétán – egyaránt gyerekeknek és felnőtteknek is kedveztek.

Farkas Eszter

Jövőre is megszervezik a Halloween Fesztivált Tevelen.

– Az érdeklődők hűek maradtak a kikötéshez, miszerint csak jelmezben lehet megjelenni a helyszínen, ezzel együtt növelték a hangulatot is – hangsúlyozta Jáhn Bálint, pincetulajdonos.

Az időjárás is a szervezőknek kedvezett, mivel egész nap ködben barangolhattak a gyerekek, miközben szellemekre vadásztak vagy éppen a falusétán csokit, cukrot gyűjtöttek. A cukorkagyűjtés során a vidékről érkezők megismerhették Tevelt, ugyanis több, mint húsz cukorkagyűjtő állomás volt a faluban, ezáltal szinte az egész települést bejárhatták. 

 

– Köszönettel tartozunk a lelkes cukorkaadó családoknak, ezúton is köszönjük a közreműködést! A kalandos játékok után a fáradt gyerekek és a szülők megpihenhettek egy kis tökfaragás során, valamint megkóstolhatták a sok-sok süteményt és szendvicset. Az esemény vége felé kihirdettük a jelmezverseny helyezettjeit, akiket cukorkákkal teli ajándékokkal és díjakkal jutalmaztunk – mondta el a szervező.

Ez a nap a kikapcsolódásról szólt, ahol mind a gyerekek, mind a felnőttek jól érezhették magukat, elfelejtve a hétköznapi rohanást. A szervezők elmondták, remélik, hogy sikerül hagyományt teremteni a Halloween Fesztiválból, remélik, hogy jövőre is ilyen sokan látogatják majd a programot.

 

Címkék#halloween

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában