Előadás

2022.12.03. 09:30

Gazdasági témák a Léleképítő fókuszában

Új résszel jelentkezik a nagysikerű Léleképítő programsorozat, amelynek vendége ezúttal dr. Csath Magdolna lesz.

A kép illusztráció.

Fotó: Chinnapong

A közgazdász, egyetemi tanár „Merre tovább Magyarország, Európa közepén” címmel hétfő este 18 órától tart előadást Szekszárdon, a Garay János Gimnázium dísztermében. Az ingyenes programra mindenkit vár a szervező, házigazda, dr. Tóth Csaba Attila

Prof. Dr. Csath Magdolna a Szent István Egyetem Emeritus professzora és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem magántanár kutatóprofesszora, a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem vendégprofesszora, valamint a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. Elsősorban a versenyképesség és gazdasági stabilitás, a gazdaság, mint nemzetbiztonsági tényező, az állami szektor és a közszféra stratégiai menedzsmentje, innovativitása és minőségbiztosítása témakörök állnak kutatásai középpontjában, de foglalkozik a kisvállalkozások szerepével is a modern gazdaságokban, és kutatja üzleti környezetük alakulásának főbb tendenciáit. A nemzetgazdasági minisztertől 2015-ben megkapta a „Magyar vállalkozásokért”, a köztársasági elnöktől pedig a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést. 

A Léleképítő sorozat korábbi előadásairól szóló írásunkat itt találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában