Időközi voksolás

2022.12.11. 09:10

Polgármestert és képviselő-testületet is választanak Ozorán

Négy településen, közte a Tolna megyei Ozorán tartanak ma időközi önkormányzati választást.

TEOL

Több mint 1200 választópolgár szerepel a névjegyzékben Ozorán (illusztráció, MW)

A Tamási járásban található Ozorán szeptemberben a feloszlásáról döntött a képviselő-testület. A december 11-i időközi választáson három polgármesterjelölt indul: egy a Fidesz-KDNP jelöltjeként, kettő pedig függetlenként. A hat képviselői mandátumért 25 jelölt indul, a választói névjegyzékben több mint 1200 választópolgár szerepel. Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

A mai napon ugyancsak időközi önkormányzati választást tartanak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Benken, ahol az eddigi polgármester lemondása miatt kell a voksolást megtartani. A Baranya megyei Baksán – Ozorához hasonlóan – a képviselő-testület korábban a feloszlásáról döntött, ezért most polgármestert és önkormányzati képviselőt kell választania a több mint 600 választópolgárnak. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírpilisen szintén feloszlás miatt kell polgármestert és önkormányzati képviselőket választani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában