Látogatás

2022.11.14. 13:23

„Ozora megérdemli a fejlődést”

Sümegi Gáborral, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjével és csapatával egyeztetett Süli János országgyűlési képviselő a közelgő ozorai választás kapcsán.

TEOL

Fotó: Facebook/Süli János

Mint azt megírtuk, december 11-re tűzték ki a polgármester és az önkormányzati képviselők időközi választásának időpontját Ozorán, ahol szeptember 13-án feloszlatta magát a képviselő-testület.

Mint azt Süli János a Facebook-on írta, újabb fontos nap lesz ez a település életében. Az időközi önkormányzati választás tétje, hogy Ozora új útra lép-e, megtalálja-e azokat a lehetőségeket, amelyek az itt élők életének javításában a legfontosabbak. 

Bejegyzésében megosztotta, látogatása alkalmával többek között Sümegi Gáborral, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjével és csapatával egyeztetett. 

– Számos tervről, elképzelésről szó esett. Beszéltünk parkoló létesítésről, bankautomata telepítésről, a népkonyha program meghosszabbításáról és kibővítéséről és még sok másról. Megbizonyosodtam róla, hogy Sümegi Gábor polgármesterjelöltnek határozott elképzelései vannak a település fejlesztéséről, ezért támogatásomról is biztosítottam. Kitartó és eredményes munkát kívánok neki és csapatának! Ozora megérdemli a fejlődést – fogalmazott a posztban, melyben Sümegi Gábor és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek támogatására biztatott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában