Dombóvár

2022.12.22. 16:20

Sikeres volt a szűrővizsgálat

TEOL

Forrás: dombovar.hu

A dombóvári önkormányzat kezdeményezésére ingyenes mammográfiai szűrővizsgálatra nyílt lehetőség a városban október 3. és december 13. között a Tesco Áruház parkolójában – adta hírül hivatalos honlapján a város.

A szűrőbusz kitelepülésének és a két fős személyzet költségeit Dombóvár önkormányzata és a járás tizenöt települése finanszírozta, így a kezdeményezésnek és az összefogásnak köszönhetően a járás valamennyi településén élő, érintett korú nő élhetett a térítésmentes szűrés lehetőségével. Sikeres volt a kezdeményezés, hiszen ezernél is több hölgy vett részt a vizsgálaton. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a résztvevőktől a kezdeményezéssel és a szolgáltatással kapcsolatban.

Pintér Szilárd polgármester elmondta, bízik abban, hogy nem csak egyszeri akciót tudtak megvalósítani, de a jövőben rendszeressé válik az ingyenes szűrővizsgálati lehetőség Dombóváron. A városvezető megköszönte az áruház együttműködését, akik nyitottak voltak és támogatták az akció sikeres megvalósítását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában