Hajdan

2022.12.11. 19:05

Sörétes puskával lőtte le a mezőőr az orvhalászt

Hajdan című sorozatunkban ezúttal is visszatekintünk az elmúlt évtizedek érdekes, különleges Tolna megyei eseményeire.

Sz. Á.

Képünk illusztráció (Fotó: Shutterstock)

50 ÉVE a sióagárdi Sióvölgye Tsz halastavainál a mezőőr és egy tsz-tag este elfogott egy orvhalászt. „A közrefogott személy hirtelen megfutamodott. Mintegy húsz métert futott, amikor hátulról a mezőőr sörétes puskájából két lövés érte. Testébe száznál több sörét fúródott. Sajnos, nem valószínű, hogy valaha is teljesen egészséges lesz.” 

50 ÉVE írta az újság: „hallgatólagosan, szép csendben tudomásul vette a város közönsége, hogy a szekszárdi közfürdő egy részét négy éve bezárták. Mi lesz a fürdő sorsa? – tették fel a legutóbbi városi tanácsülésen az interpellációs kérdést. A választ a Szekszárdi Víz- és Csatornamű Vállalat az interpellációs kérdésre elküldte. Ennek lényege a következő: Nincs pénz arra, hogy ezt az egyébként is kis kapacitású fürdőt eredeti formájában felújítsák. És még remény sincs arra, hogy a közeli években a vállalat saját erejéből a köz fürdőjét felújítsa.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában