Hajdan

2022.12.04. 11:00

Százötven forintért fenyegetett meg egy 12 és egy 15 éves fiút kisbaltával egy férfi Dunaföldváron

Szeri Árpád

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: FOTOKITA

25 ÉVE „ünnepélyesen átadták Pakson, a Rákóczi utcai rendelőintézetben kialakított új nőgyógyászati rendelőt. Pásztor Hilda orvosigazgató köszöntőjében hangsúlyozta: a mintegy húszmillió forintos önkormányzati beruházás visszatérő téma, a szakrendelések széttagoltsága megszüntetésének folyamatában az első lépés, az új rendelő egyaránt pozitív változás a betegeknek és az egészségügyben dolgozóknak.”

25 ÉVE egy férfi Dunaföldváron „a nyílt utcán kisbaltával fenyegetett meg egy 12 éves és egy 15 éves fiút, százötven forintot követelve tőlük. Miután a gyermekeknél nem volt pénz, a kisebbik fiúra emelte a baltát, azzal riogatva, hogy levágja a lábát, ha azonnal nem adja át neki karóráját. A gyermek félelmében átadta a háromezer forint értékű órát. A rablással gyanúsított férfit a dunaföldvári rendőrök még aznap este elfogták és előzetes letartóztatásba vették.”

25 ÉVE „nyolc népi együttes adott ízelítőt a honi németség és a székelyek népi tánc- és dalkincséből Hőgyészen, a második alkalommal megrendezett hagyományőrző esten, amelynek érdekessége volt, hogy a kulturális bemutató hagyományos ételek kóstolójával is kiegészült.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában