Bál

2023.01.14. 16:20

Feltűzték a szalagot a végzős Kerisek ruhájára

A jelentős eseményen természetesen részt vehettek az ünnepeltek szülei, testvérei, barátai.

TEOL

Beküldött fotó

Legyetek határozottak céljaitok megfogalmazásában. Alkossatok reális, de minél távolabbra tekintő, a személyiségeteket minél inkább kiteljesítő, az életeteket eredményessé tevő terveket. Legyetek képesek váltani, ha a világ úgy kívánja, mindig találjatok új, boldogabb útra, ha úgy érzitek, egynek a végére értetek – többek között ezekkel a bíztató szavakkal nyitotta meg a Tolna Megyei SZC Bezerédj István Technikum szalagavató ünnepségét Balogh Attila, az intézmény igazgatója. Pénteken este közel kilencven "Keris" diák kapta meg az iskolához való tartozást és a közelgő elválást is jelképező kék szalagot Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében.

A rendezvény fényét színvonalas produkciók emelték: az végzősök zenés előadással készültek az alkalomra, az alsóbb évfolyamosok versekkel búcsúztak, Oláh László zenés-énekes előadást vitt a színpadra, és nem maradt el a végzősök látványos tánca sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában