Beszámoló

2023.02.27. 16:20

Kiválóan teljesített tavaly az Atomix rendészeti üzletága

A közelmúltban - a pandémia óta most először - tartotta meg hagyományos évértékelő állománygyűlését az Atomix Kft. rendészeti üzletága.

TEOL

A pandémia óta először tarthatta meg hagyományos évértékelő állománygyűlését az Atomix Kft. Rendészeti Üzletága (Fotó: TelePaks.net)

Csanádi András ügyvezető a Rendészeti Üzletág munkáját méltatta az állománygyűlésen. Kiemelte, hogy a cégvezetés legnagyobb örömére az Országos Atomenergia Hivatal ellenőrzéseinek eredményeiben, illetve az FBŐ versenyek eredményeiben is visszaköszön a fejlődés.

Dr. Péger János rendészeti üzletágvezető előadásában azt mondta, hogy mind a Fegyveres Biztonsági Őrség, mind a Biztonsági Szolgálat sikeresen teljesítették a feladatokat. Tavaly a rendészeti üzletág munkatársai összesen 110 alkalommal vettek részt oktatási napokon, vezetéstechnikai és pszichológiai tréningeket is teljesítettek. A fegyveres biztonsági őrök az országos szakmai csapatversenyen kimagasló teljesítményt nyújtottak a Ludovika Arénában: 2022 októberében a paksiak kibérelték a dobogót, ráadásul a hölgyek a legjobb női csapat különdíjat is elhozták.

Az állománygyűlésről a TelePaks hírportál részletesen is beszámolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában