Szekszárd mindenkor

2023.02.04. 10:50

Munkatársunk is díjat nyert a pályázaton

Makovics Kornél a villámok által megvilágított Mausz-kápolnával ért el helyezést.

Rónai Gábor

Makovics Kornélnak Böröcz Máté és Tóth Róbert gratulált (A szerző felvétele)

Makovics Kornél, a Tolnai Népújság és a TEOL.hu fotóriportere is díjat vehetett át a 7100 a Városod Egyesület által kiírt „Szekszárd mindenkor” elnevezéssel meghirdetett pályázatán. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával kiírt fotóversenyre „Természet és táj”, valamint „Épített és tárgyi örökség” kategóriákban lehetett nevezni.

„A pályázat célja az volt, hogy az alkotók lencséjükön keresztül, egyedi látásmóddal mutassák be városunk természeti és épített örökségét, az itt élők ünnepeit és mindennapjait, mindazt, amire büszkék lehetünk Tolna vármegye székhelyén” – mondta Böröcz Máté elnök a péntek délutáni díjátadó ünnepségen, hozzátéve, hogy hagyományteremtő céllal írták ki a pályázatot, amelynek tehát lesz majd folytatása.

A „Természet és táj” kategóriában Pálfi Leia nyert, második lett Király Péter, a harmadik helyen pedig Retkes Tamás végzett. Az „Épített és tárgyi örökség”  kategóriában Ruip Gergő nyert, Homoki Nikolett és Makovics Kornél előtt. Munkatársunk a villámokkal megvilágított Mausz-kápolnával nyerte el a díjat. A fotó hosszú záridővel, állvánnyal készült egy szeptemberi viharos napon, s azért, hogy a kápolna jól látszódjon, kollégánk egy erős zseblámpával világította meg az épületet.

A fotópályázat díjazottjai és díjátadói (Fotó: TN)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában