Elismerés

2023.02.01. 11:00

Rendőrségi dicséret a bátaszéki polgárőrnek

Kis ünnepséget tartottak a polgárőrök a múlt hétvégén Bátaszéken abból az alkalomból, hogy egyik tagtársuk elismerésben részesült.

Mauthner Ilona

Farkas András, a helyi polgárőr egyesület elnöke elmondta, Kabók Lászlóról van szó, aki az egyesület technikai alelnöke. Dr. Marcsek Sándor rendőr ezredes, szekszárdi rendőrkapitány emléklappal ismerte el Kabók László múlt évben végzett kiemelkedő munkáját, amellyel hozzájárult Bátaszék közbiztonságának megőrzéséhez.

Fotó: Facebook

Az oklevelet Zádori László, bátaszéki őrsparancsnok adta át, és egy kellemes beszélgetésen személyesen is megköszönte az őrs nevében Kabók László segítő közreműködését.

Farkas András elmondta, Kabók László közel tíz éve tagja a helyi polgárőr egyesületnek. Fiatal nyugdíjasként nagyon aktívan vesz részt a munkájukban, például tavaly közel negyven alkalommal vállalt éjszakai közös szolgálatot a rendőrökkel. Ezt a munkát ismerte el most a szekszárdi rendőrkapitány. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában