Tolna vármegye

2023.03.17. 10:10

Visszaáll a kormányablakokban a korábbi ügyfélfogadási rend

Ismét teljes nyitva tartással várja az ügyfeleket a legtöbb kormányablak március 20., hétfőtől - olvasható a Tolna Vármegyei Kormányhivatal honlapján.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: MW)

Harmincegy kormányablak és okmányiroda hétfőtől ismét a hét minden napján nyitva tart, hét helyszín esetében pedig legkésőbb május elejéig visszaáll a korábbi ügyfélfogadási rend.

A téli időszakban több, kisebb forgalmú kormányablakban csökkentett nyitva tartással volt lehetőség az ügyintézésre, egyes helyszíneken pedig szünetelt az ügyfélfogadás, mivel a háború és a brüsszeli szankciók miatt bekövetkezett energiaválság gázfelhasználás-mérséklést tett szükségessé.

Március 20-tól kezdve a kistelepüléseken élők lakóhelyükhöz közel a kormányablakbuszokban is intézhetik okmányügyeiket és mintegy 2500 állami ügyet. A kormányablakok nyitvatartásáról és a kormányablakbuszok menetrendjéről a kormanyablak.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában