Hagyomány

2023.04.20. 20:01

A kórház vezetősége volt a Rotary Club Szekszárd vendége

A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetői vendégeskedtek április 18-án a Rotary Club Szekszárdnál.

Szepesi László

Scherdán János, a Rotary Club Szekszárd soros elnöke elmondta, a találkozón részt vett dr. Németh Csaba főigazgató, dr. Szűcs Mária orvos igazgató, Pappné Kozma Krisztina ápolási igazgató és a kórház gazdasági igazgatója, Kis Zoltán is (Beküldött kép)

A negyedszázados hagyomány szerint a rotaryánusok keddenként találkoznak, megbeszélik közös dolgaikat, információkat cserélnek, és gyakorta megesik, hogy az összejöveteleiken vendégeket is fogadnak. Legutóbb a Tolna megyei Balassa János Kórház vezetői vettek részt a találkozón, felelevenítve több évtizedes kapcsolatukat, megköszönve az eddigi támogatást, beszéltek az együttműködés folytatásáról is. 

Scherdán János, a Rotary Club Szekszárd soros elnöke elmondta, a találkozón részt vett dr. Németh Csaba főigazgató, dr. Szűcs Mária orvos igazgató, Pappné Kozma Krisztina ápolási igazgató és a kórház gazdasági igazgatója, Kis Zoltán is. A vendégek vetítéssel egybekötött előadáson mutatták meg, miként használják és hasznosítják azt a több kamionnyi korszerű ágyat, egyéb egészségügyi bútort, valamint berendezést, amit a rotaryánusok közreműködésével Belgiumból a Spa-Francorshamps és Stavelot Rotary Klubtól kaptak. 

Dr. Németh Csaba főigazgató elmondta, az adományok a kórház több osztályán is javították a betegek komfortját, segítik a gyógyulást, valamint az ápolók munkáját is könnyítik a korszerű, motorral mozgatható, állítható ágyak.  

A kórház pedig viszonozná a segítségnyújtást, közölte Pappné Kozma Krisztina, ápolási igazgató, aki kiemelte, szívesen részt vennének a rotaryánusok évenkénti családi napján, ahol vérnyomásméréssel, egyéb vizsgálatokkal, tanácsokkal segítenék a klub tagjait, azok családtagjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában