TeSzedd

2023.04.28. 11:14

A polgármester is kesztyűt húzott

Idén is csatlakozott Bonyhád a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű országos programhoz. A település több pontjáról indulva járták az utcákat a lelkes önkéntesek, hogy megtisztítsák a közterületeket a nem kívánatos, földön heverő hulladéktól.

Vizin Balázs

Filóné Ferencz Ibolya polgármester is csatlakozott az önkéntesek csapatához (A szerző fotója)

Az egyik találkozási pont a város rendezvénytere volt, ahol Filóné Ferencz Ibolya köszönte meg a fiataloknak és az örökifjaknak, hogy csatlakoztak a felhíváshoz. Bonyhád polgármestere azonban leginkább a résztvevők példamutatásáért volt hálás. 

Mint fogalmazott: „akik itt vannak, vagy részt vesznek a szemétszedésben, ők valószínűleg a hétköznapok során is ügyelnek a környezetükre. Reméljük, hogy minél többen követik ezt a példát, ez valamennyiünk érdekét szolgálja” – tette hozzá Filóné Ferencz Ibolya, aki szintén kesztyűt húzva az önkormányzat munkatársaival csatlakozott az önkéntesek csapatához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában