Város napja

2023.04.16. 17:14

Egyeztetésre hívják a civileket

A Város napja programot május 20-án rendezi meg a paksi önkormányzat, a program helyszíne ezúttal is az Atom tér és a Csengey Dénes Kulturális Központ környéke lesz.

TEOL

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal archív felvétel

A rendezvény ideje alatt bemutatkozhatnak helyi amatőr művészeti csoportok, civil szervezetek, de akár cégek, intézmények is – írja a TelePaks. A bemutatkozásra lehetőségük lesz az általuk igényelt sátorban, illetve a téren felállított színpadon adott műsorral. 

A hagyományos és népszerű felvonulásra is lesz lehetőség, amely a Pollack Mihály utca és az Építők útja sarkáról indul, és a színpadhoz érkezik, ahol Szabó Péter polgármester köszönti a felvonulókat. A délelőtt 10 órakor kezdődő, egész napos programon fellépő színpadi produkciókra – előreláthatólag – maximum 20 percet tudnak biztosítani a jelentkezők számától függően. 

A jelentkezési lapok letölthetők a paks.hu honlapról. A felvonulásra szóló jelentkezési lapot Patkós Attilának kérik elküldeni a [email protected] email-címre, illetve a 75/830-354-es telefonon kérhetnek tájékoztatást a felvonulással, a táblákkal kapcsolatban. A jelentkezési határidő május 8. 

A halászléfőző-versenyre szóló jelentkezési lapot Cselenkó Erikának kérik elküldeni a [email protected] email-címre, illetve a főzéssel kapcsolatos kérdéseikkel kereshetik a 75/830-353-as telefonszámon. Jelentkezési határidő szintén május 8.

A Város Napja programmal kapcsolatban megbeszélést tartanak április 18-án 16.30-kor a Városháza nagytermében, melyre ezúton meghívnak minden jelentkezőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában