Egészségügy

2023.04.26. 10:51

A fekvőbeteg ellátásról egyeztettek a képviselők

A Tolna vármegyei fekvőbeteg ellátás tervezett átszervezéséről egyeztettek a honatyák Budapesten dr. Takács Péter államtitkárral.

TEOL
A Tolna vármegyei fekvőbeteg ellátás tervezett átszervezéséről egyeztettek a honatyák. (Fotó: Facebook)

Horváth István, a szekszárdi központú Tolna vármegyei 1. számú országgyűlési választókerület képviselője Potápi Árpád Jánossal, a bonyhádi és dombóvári központú 2. számú választókerület parlamenti képviselőjével valamint Süli Jánossal, a paksi központú 3. számú választókerület képviselőjével a napokban Budapesten járt. 

Mint azt a honatyák írták a facebookon, egyeztettek dr. Takács Péter egészségügyi államtitkárral a Tolna vármegyét érintő fekvőbeteg ellátás tervezett átszervezéséről. 

A parlamenti képviselők mellett ott volt a megbeszélésen Máté Péter, a szekszárdi önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, Széles András, Tamási alpolgármestere, a 3. számú választókerület elnöke és dr. Németh Csaba, a Tolna Vármegyei Balassa János kórház főigazgatója is. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában