Teol podcast

2023.05.14. 15:40

Czank Géza szerint az építőiparban a régi, jó munkatársak kincset érnek

Czank Géza, a szekszárdi Sz+C Stúdió Kft. ügyvezetője a Családbarát Munkahely címről, a jubiláló cég történetének dicsőségeiről, nehézségeiről, a hazai építőipar helyzetéről beszélgetett Finta Viktor főszerkesztővel.

Finta Viktor

Finta Viktor és Czank Géza (Fotó: TEOL)

Ők építették többek között Szekszárdon a Garay tér egyik díszét, az Obsitos udvarházat, ők újították fel a Baka István Általános Iskolát, ők renoválták a TMSZC vendéglátóipari tagintézményét. A cégük végezte el a bonyhádi sporttelep fejlesztését, az aparhanti orvosi rendelő és a nagyszékelyi templom felújítását is. Jelenleg új csarnokot építenek a Szekszárdi Ipari Parkban, ahol a régi épületek renoválása is az ő feladatuk. 

Nemrégiben újabb két esztendőre elnyerték a Családbarát Munkhely címet, melyre mindig is büszkék voltak. Czank Géza és felesége, Szablár Klára 25 éve alapította meg az Sz+C Stúdió Kft.-t, amely eredményeivel állandó szereplője a NAV Tolna vármegyei TOP 100-as listájának. Persze, az ő cégüknek is szembe kellett néznie rengeteg kihívással, történetük éppen ezért lehet tanulságos sokak számára. 

Finta Viktor főszerkesztő a régi ismeretségre való tekintettel tegeződő formában beszélgetett a szekszárdi cégvezetővel.

 

Korábbi podcast beszélgetéseinket ide kattintva találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában