Nemes cél

2023.06.16. 20:41

Ajándékozzuk el a régi iskolatáskát!

Ajándékozz Te is iskolatáskát! – szól a Paks Kistérségi Szociális Központ akciójának felhívása, amelyben kérik, hogy aki támogatni szeretné a rászorulók iskolakezdését, az otthon fellelhető jó állapotú iskolatáskáját – akár alsós, akár felsős méretben – ürítse ki és tisztítsa meg. Esetleg töltse meg tanszerrel, az évnyitóhoz szükséges ünnepi öltözettel és jókívánsággal – olvasható a helyi önkormányzat hírlevelében.

Gazsó Rita

A kép illusztráció.

–A rászoruló gyerekek számára ezek a csomagok sokat jelentenek, egy jó minőségű táska, tolltartó, füzetcsomag, írószer, tornazsák vagy ünneplő ruha és cipő lehetőséget biztosít arra, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba – írják. Az adomány-táskákat július 31-ig várják a Paks Kistérségi Szociális Központba, az Ifjúság útja 1/a szám alá. Az összegyűlt felajánlásokat a Paks Kistérségi Szociális Központ munkatársai eljuttatják azoknak a gyermekeknek, akiknek nincs vagy már nem használható az iskolatáskájuk, családjuk pedig nem tud újat vásárolni. Bővebb információt a szociális központ 0675 830 487-es telefonszámán kaphatnak a segíteni szándékozók. GR

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában