Fejlesztés

2023.06.14. 22:22

Duna-híd: hamarosan indulhat a kivitelezés (videó)

Hargitai János, a Mohács 500 program miniszteri biztosa, a térség országgyűlési képviselője talányos, de sokat sejtető posztot tett közzé szerdán a mohácsi Duna-híddal kapcsolatosan – szúrta ki a BAMA.hu.

TEOL

A képviselő ezt írta: „VAN-nak újra jó hírek a Mohácsra tervezett hídról. Részletek hamarosan!" A szövegből a „VAN” megfejtése a legegyszerűbb, Hargitai János ezzel a mohácsi balliberálisok ernyőszervezetére, a Változást Akarók Nemzedékére utalt, akik – fogalmazzunk finoman – meglehetősen szkeptikusok a híd építésével kapcsolatosan.

Forrás: BAMA.hu

 

Elkészültek a kiviteli tervek, sőt immár a kivitelező kiválasztását célzó közbeszerzési eljárás előkészítése zajlik, ha ez befejeződik, s megvan a kivitelező, akkor kezdődhet az építkezés – fogalmazott Hargitai János, aki hozzátette, a reális forgatókönyv az, hogy még ebben a kormányzati ciklusban megkezdődhet a híd fizikai kivitelezése.

A további részleteket a BAMA.hu-n találja!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában