Nyugdíjba vonul

2023.07.05. 17:17

A pedagóguspályát hivatásnak, az intézményvezetést szolgálatnak tekintette

Megható sorokkal búcsúzott az intézményétől posztjában Heilmann Józsefné igazgató, aki a napokban vonult nyugdíjba a szekszárdi Garay János Gimázium éléről.

Gazsó Rita

Nemrégiben kitüntetést vehetett át Heilmann Józsefné (középen)

Fotó: Makovics Kornél

Közösségi oldalán úgy fogalmaz: hálával tartozik tanárainak, a Várdombi Általános Iskola egykori pedagógusainak, akiknek köszönheti, hogy pedagógus lett. Mint írja, a pedagóguspályát mindig is hivatásnak tekintette, az intézményvezetést pedig szolgálatnak. 

– Köszönöm a diákságnak, szülőknek, a pedagógus kollégáknak, intézményfenntartóknak az együtt eltöltött munkás éveket, a támogatást és a közös sikereket. Kívánok a szekszárdi Garay János Gimnáziumnak még sok-sok 125 évet, szorgalmas diákokat, támogató szülőket és elhivatott pedagógusokat – zárja búcsúnak szánt sorait az eddigi intézményvezető.

A szerdán felkerült poszt alatt hamarosan megjelentek a volt kollégák, kedves ismerősök, köztük több, közismert személy üzenete. Kollégája, Nagy László, a Garay János Gimnázium történelem tanára hosszú, boldog pihenőéveket kívánt, megköszönve eddigi felettese szolgálatát. Pekari Bernadett, a Garay János általános Iskola intézményvezetője szívből gratulált Heilmann Józsefnének és erővel, egészséggel teli tartalmas nyugdíjas éveket kívánt. 

Tarnai Nikoletta, a Tolna Vármegyei Kormányhivatal igazgatója vidám, élményekkel teli, boldogságos nyugdíjas éveket kívánt. Berta Zoltán, Tolna alpolgármester volt garays szülőként köszönte meg az igazgató elkötelezettségét, odaadó munkáját, a „garays identitás” megőrzéséért, erősítéséért tett erőfeszítéseit. – Ezerszer is köszönet és hála! – tette hozzá. Dr.Vizi Márta, a Wosinsky Mór Múzeum főmuzeológusa tartalmas, szép nyugdíjas éveket kívánt a nyugdíjba vonuló igazgatónak.

Bognár Jenő, Bátaszék volt polgármestere röviden annyit írt: – Nagyon büszke vagyok rád. Hollendusné Bíró Anett, a szekszárdi Gyermeklánc Óvoda vezetője örömteli és egészséges nyugdíjas éveket kívánt Heilmann Józsefnének.

Kocsis Imre Antal, Szekszárd volt polgármestere a nyugdíjbavonulásról tréfásan azt kérdezte: – Marika, nem korai még? Hozzátette, szeretettel gratulál mindahhoz, amit a leköszönő vezető tett a gimnáziumért és a városért.

Nemrégiben a Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója kitüntetést vehette át Heilmann Józsefné, aki majd négy évtizedes pedagógusi pályájának utóbbi másfél évtizedében a Szekszárdi Garay János Gimnáziumban folyó munkát vezette, s mint nyugdíjba vonuló igazgatónak, az oktatásért is felelős Pintér Sándor miniszter kimagasló szakmai tevékenységét elismerő oklevelet adott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában