Csavargó Rock találkozó

2023.07.16. 13:57

Blues és rock szólt a Mórágyi-rögben

Közel három évtized után szervezték meg újra a Csavargó Rock találkozót pénteken és szombaton Mórágyon.

Farkas Eszter

Huszonhét év után szervezték meg újra a baráti rock találkozót (Fotó: M. K.)

– Az emlékek felelevenítése a célunk, hogy a régi barátok újra találkozhassanak. Idén mondhatni új dimenzióba kerül a fesztivál a felújított mórágyi környezetben. Gyönyörű helyen vagyunk, rengetegen, mondhatni nemzetközivé vált az esemény, ugyanis németek és angolok is részt vesznek rajta – tájékoztatta lapunkat a szervező Bőhler Róbert, akit mindenki csak Doky-nak hív. 

A két napos rendezvényen a koncertek és a sátrazás is ingyenes volt. Rock és blues koncerteket tartottak a zenekarok, akiket a gyönyörű Gránit fogadóban szállásoltak el. 

– Több Robur buszt is megtekinthettek a látogatók a kétnapos rendezvényen. A német barátaink is eljöttek a harmincötéves Roburral, amivel korábban Ázsiát járták be. A résztvevők íjászkodhattak és sörivóversenyen is részt vehettek. 

A rendezvényen többek közt fellépett a Blues Factory, a Shadows zenekar, az Oliversky, a Chill&Wine, az Éjisereg zenekar, az Enter és a Metal Heart is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában