Teol.hu podcast

2023.07.17. 13:09

Célegyenesbe ért a régóta húzódó projekt Szekszárdon

Célegyenesbe ért a régóta húzódó projekt, Szekszárd belvárosának zöldítése, melynek során az Augusz háztól a Luther térig megújul, bővül a zöldfelület. Pénteken délelőtt a Prométheusz parkban átadták a második két munkaterületet is az építőknek, ott készült Szepesi László hangképes tudósítása.

Szepesi László

A hétvégi bicikliverseny után, hétfőn gőzerővel megkezdődik Szekszárd központjában a minden korábbinál nagyobb területen folyó munka. Célegyenesbe ért a régóta húzódó projekt, Szekszárd belvárosának zöldítése, melynek során az Augusz háztól a Luther térig megújul, bővül a zöldfelület.

A szerző felvétele.

Ez egy uniós program, amely a 2017 decemberében aláírt támogatási szerződéssel kezdődött. Az évek során többször módosították, áttervezték, s mert a határidő az év végén lejár, most gyorsan meg kell valósítani. Pénteken délelőtt a Prométheusz parkban átadták a második két munkaterületet is az építőknek, ott készült Szepesi László hangképes tudósítása.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában